17.1 C
Maassluis
dinsdag, mei 21, 2024

Zes ontvoerders van man uit Maassluis drie maanden langer vast

- Advertentie-

De zes mannen die vastzitten op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering van een man uit Maassluis blijven 90 dagen langer vastzitten, dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Rotterdam besloten. “Het onderzoek loopt volop”, meldt het Openbaar Ministerie.

Ontvoering

Maandag 18 december rond 17.30 werd een man uit Maassluis ontvoerd vanuit een parkeergarage in Schiedam. De politie startte direct een groot onderzoek. Die maandagavond werd een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in Tilburg. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering.

Het onderzoek leidde de volgende dag naar Amsterdam, waar nog zes aanhoudingen volgden. Het gaat om een 24-jarige Tilburger, twee mannen van 29 en 30 jaar uit Rotterdam, een 32-jarige man uit Aalsmeer en drie mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 23, 25 en 30 jaar oud. Het slachtoffer was toen nog niet terecht. Pas woensdagavond werd hij door handhavers aangetroffen in de gemeente Haarlemmermeer. Hij is gecontroleerd in het ziekenhuis, en maakt het naar omstandigheden redelijk goed.

Van de zeven verdachten werd er al snel eentje vrijgelaten, hij blijft wel verdachte in het onderzoek.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-