Maassluis

Zeer grote woningbrand Pres. Steynstraat in Maassluis: ruim 20 woningen ontruimd

In een woning aan de President Steynstraat in Maassluis is in de nacht van zaterdag op zondag een zeer grote brand uitgebroken.

De brandweer ontving de eerste melding omstreeks 01.27 uur. Uiteindelijk werd er opgeschaald naar het sein ‘Zeer grote brand’. Brandweerkazernes van Maassluis, Maasland, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en veel specialisten en officieren werden ingezet om de brand te bestrijden. Ook veel politie-eenheden en ambulances kwamen ter plaatse.

Er zijn zeker 20 woningen ontruimd. Niemand raakte gewond. Uit voorzorg werden er meerdere ambulances opgeroepen. De hulpdiensten waren uren druk met het bestrijden van de brand. “Het is een complexe brand, als gevolg van de rook worden meerdere woningen ontruimd”, aldus de brandweer.

Er is één persoon aangehouden. De man wilde door de afzetting heen. Agenten vertelden de man dat hij moest omlopen. De man was het hier niet mee eens en ging de agenten hinderen en beledigen. De man is aangehouden, hij verzette zich bij de aanhouding. De agenten hebben de man overgebracht naar het politiebureau.

De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto: AS Media 

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.