5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

Zaak dodelijk verkeersongeval Industrieweg in Maassluis pas in het najaar weer op de rechtbankrol

- Advertentie-

De zaak van het dodelijke verkeersongeval op de Industrieweg in Maassluis in 2018 verschijnt pas in het najaar weer op de rechtbankrol. Dit omdat de 20-jarige verdachte ziek is. Dat meldt het AD.

Op 19 september 2018 omstreeks 10.00 uur vond er een ongeval plaats op de Industrieweg in Maassluis. De toen 18-jarige bestuurder schepte een 68-jarige fietser. Het 68-jarige slachtoffer bezweek ondanks de inzet van de hulpdiensten aan zijn verwondingen.

De verdachte was op dat moment 18 jaar en had pas zes maanden zijn rijbewijs. Hij reed op de Industrieweg met een snelheid van tussen de 82 en 84 kilometer per uur, waar 50 is toegestaan.

Verdachte
De 20-jarige Khalled is tijdens zijn jeugd wel vaker met justitie in aanraking geweest. Bij de zitting in 2020 wilde de verdachte niet aanwezig zijn. Een arrestatieteam deed toen een inval in de woning van de verdachte in de Vogelwijk in Maassluis en nam de verdachte mee. De rechter wilde dat de verdachte toen aanwezig was, omdat hij verantwoording moet afleggen voor een ernstig feit.

Overigens wordt hij inmiddels ook verdacht van het in het bezit hebben en het dealen van cocaïne, eveneens in Maassluis. Aldus het AD.

 

 

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-