11.6 C
Maassluis
zaterdag, maart 2, 2024

Wethouder Hans Horlings van Midden-Delfland overleden aan Coronavirus

- Advertentie-

Wethouder Hans Horlings  van Midden Delfland (58 jaar) is woensdagnacht overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Dat heeft gemeente Midden Delfland woensdagochtend bekend gemaakt. Sinds 2011 was hij wethouder (CDA) gemeente Midden-Delfland.

‘Wij zijn geschokt en stil van verdriet. Hans was een prachtig mens in al zijn facetten. Hij laat een grote indruk op ons achter. Om de persoon die hij was; scherp, vurig, geestig, nuchter, vriendelijk en betrokken. Een man met een hartelijke persoonlijkheid en uitbundige lach. Hans droeg Midden-Delfland in zijn hart. Een keiharde werker. Een perfectionist met uitstekende dossierkennis.

Wij zijn dankbaar dat wij Hans van zo dichtbij hebben gekend en gaan hem heel, heel erg missen. Naast wethouder, collega en vriend was Hans echtgenoot en vader. We leven mee met zijn gezin en wensen zijn vrouw en zijn dochter, Hans’ grote trots, heel veel kracht en sterkte. Hans heeft heel veel betekend voor onze gemeente Midden-Delfland. En voor ons als gemeenteraad, college en medewerkers. Ter nagedachtenis van Hans hangen wij de vlag halfstok,’ aldus de gemeente in een reactie.

Ook is er een online condoleanceregister op www.memori.nl

Bron: Gemeente Midden-Delfland

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-