9.7 C
Maassluis
zondag, maart 3, 2024

Weekendafsluiting kruising Maasdijk-Dr. Albert Schweitzerdreef in Maassluis vanwege werkzaamheden

- Advertentie-

De kruising Maasdijk-Dr. Albert Schweitzerdreef en de kruising Maasdijk-Schenkeldijk zijn vanwege werkzaamheden van vrijdag 23 juli 2021 vanaf 22.00 uur tot en met maandag 26 juli 2021 om 7.00 uur volledig afgesloten. Tijdens de afsluitingen is een omleidingsroute aangegeven, ook voor fietsers.

De gemeente Maassluis en aannemer Dura Vermeer werken aan een veiliger kruising van de Maasdijk met de Dr. Albert Schweitzerdreef. Om de veiligheid en bereikbaarheid te verbeteren komen er onder meer verkeerslichten en een voetgangersoversteekplaats. De fietspaden worden verplaatst, verbreed en verhoogd. Ook krijgt de Maasdijk tussen de Dr. Albert Schweitzerdreef en de Schenkeldijk/Coldenhovelaan nieuw asfalt.

▲Wethouder Fred Voskamp bij de werkzaamheden. Foto: Gemeente Maassluis

Tijdelijke verkeerslichten
De werkzaamheden vinden doordeweeks plaats tussen 6.00 en 22.00 uur. De kruising Maasdijk-Dr. Albert Schweitzerdreef is dan voor de helft afgesloten. Tijdelijke verkeerslichten leiden het verkeer van beide richtingen over één rijstrook. In de weekenden is de weg volledig afgesloten en wordt dag en nacht gewerkt.

Adviesroute
Houd tijdens de werkzaamheden rekening met vertragingen voor het verkeer op de Maasdijk. Doordeweeks is een adviesroute en in de weekenden een omleiding aangegeven.

Maak gebruik van deze aangegeven routes om drukte op en rond de Maasdijk te vermijden. Rijd Maassluis zoveel mogelijk in via afrit 7 ‘Maassluis’ vanaf snelweg A20 en bewoners (bijvoorbeeld uit de Steendijkpolder) wordt geadviseerd Maassluis uit te rijden via de Kwartellaan, Westlandseweg, Mozartlaan, Industrieweg en Laan 1940-1945.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-