15.2 C
Maassluis
maandag, mei 20, 2024

Weekendafsluiting: A20 tussen Maassluis en het Kethelplein in beide richtingen afgesloten

- Advertentie-

Voor de Blankenburgverbinding werkt bouwconsortium BAAK van vrijdag 21 april 22.00 uur tot maandag 24 april 05.00 uur ter hoogte van Vlaardingen en Maassluis op de A20. De A20 is dan in beide richtingen afgesloten tussen Maassluis en het Kethelplein. Let op, de opritten in Maassluis en Vlaardingen gaan op vrijdagavond al om 21.00 uur dicht.

Doorgaand verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de A4 en de N223. Verkeer van en naar Vlaardingen wordt omgeleid via de A20 afrit 10 Schiedam-Noord en de A4 afrit 16 Vlaardingen-Oost. Verkeer tussen Vlaardingen en Maassluis kan gebruik maken van de Maassluissedijk. De Zuidbuurt en de Broekpolderweg zijn afgesloten voor doorgaand verkeer.

21 en 23 april nachtafsluiting bij Kethelplein
Voor het veilig op- en afbouwen van de afzettingen zijn vrijdagnacht (21 april) en zondagnacht (23 april) aanvullende afsluitingen nodig: De Ketheltunnel richting Rotterdam is kortdurend afgesloten. In het Kethelplein is de verbindingsweg van de A4 richting Delft naar de A20 richting Rotterdam afgesloten tussen 22.00 uur en 05.00 uur, dan is ook oprit 16 (Vlaardingen-Oost) naar de A4 richting Delft is dicht.

De Beneluxtunnel richting Delft en afrit 16 Vlaardingen-Oost zijn deze nachten open. Verkeer met een bestemming in Vlaardingen of Schiedam kan via de parallelbuis van de Beneluxtunnel van deze afrit gebruik maken.

Werkzaamheden
In het weekend legt BAAK onder andere een nieuwe riolering in de middenberm van de A20, wordt op verschillende locaties asfalt hersteld, krijgt afrit 8 (Marathonweg) de laatste laag asfalt, wordt in de nacht vangrail geplaatst en worden bij het viaduct over de Lepelaarsingel nieuwe voegen ingebouwd. De werkzaamheden en het werkverkeer zorgen voor geluid in de omgeving.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-