8.7 C
Maassluis
dinsdag, april 16, 2024

Vrouw ramt bushokje nadat losliggende dozen haar stuur blokkeren in Maassluis

- Advertentie-

Donderdagochtend 27 juli even voor half 11 is er een vrouw ingereden op een bushokje aan de Laan 1940-1945 in Maassluis. In het bushokje stonden op dat moment mensen, een persoon zou lichtgewond zijn geraakt.

De automobiliste vertelt aan 112Maasmedia dat er in de auto lange dozen lagen met daarin planken van een kast. Deze dozen lagen los en leunden tegen het dashboard bij de bijrijderskant. Toen de automobiliste op de rotonde reed, verschoven de losliggende dozen door de bocht naar de bestuurderskant. De dozen blokkeerden het stuur, waardoor de automobiliste niet meer kon sturen.

De automobilist reed vervolgens de stoep op en probeerde hard te remmen, maar reed vervolgens een prullenbak uit de grond en knalde tegen een bushokje. In het bushokje zaten op dat moment mensen. Een persoon zou lichte verwondingen hebben opgelopen door glasscherven. Echter wilde de persoon geen politie of ambulance afwachten en is de persoon zelfstandig naar huis gegaan.

De politie heeft ter plaatse de verklaring van de automobiliste opgenomen. De RET is ter plaatse gekomen vanwege de schade aan het bushokje.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-