18 C
Maassluis
dinsdag, juli 16, 2024

Vrouw (53) overleden na reanimatie Hudson in Maassluis, 55-jarige man aangehouden

- Advertentie-

Update woensdag 23-08: Uit onderzoek is gebleken dat er sprake is van een natuurlijk overlijden. De aangehouden man is vrijgelaten en is geen verdachte meer.

In een woning aan de Hudson in wijk ‘Het Balkon’ in Maassluis doen rechercheurs en de Forensische Opsporing (FO) onderzoek naar de dood van een 53-jarige vrouw. Een 55-jarige man is aangehouden, zijn betrokkenheid bij de dood van de vrouw wordt momenteel onderzocht. De politie heeft bij de woning een plaats delict gemaakt.

Reanimatie
Dinsdagochtend rond 10:45 uur kwam er op de 112-meldkamer een melding binnen van een reanimatie van een volwassen vrouw. Meerdere politiewagens, brandweer, ambulancedienst en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is lange tijd gereanimeerd, maar alle hulp mocht niet meer baten.

De politie heeft twijfels over de doodsoorzaak en heeft een plaats delict gemaakt. ‘We kunnen het onderzoek maar één keer doen, vandaar dat we uit voorzorg een plaats delict hebben gemaakt en de forensische opsporing sporenonderzoek doet’, vertelt de politiewoordvoerster aan 112Maasmedia.

Onderzoek
Bij de woning zijn rechercheurs van de districtsrecherche aanwezig voor onderzoek. De Forensische Opsporing doet sporenonderzoek in en bij de woning waar de overleden vrouw ligt.

In de woning zou een gezin wonen met een jong dochtertje, die ten tijde van het incident op school zat. Het meisje is inmiddels opgevangen en het slechte nieuws verteld. Het meisje krijgt verdere zorg.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-