15.4 C
Maassluis
maandag, mei 27, 2024

Voetganger ernstig gewond bij aanrijding Dorpsstraat in Schipluiden

- Advertentie-

Vrijdagavond 24 februari heeft er op de Dorpsstraat met de Tiendweg in Schipluiden een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een auto en een voetganger. De voetganger raakte bij de aanrijding ernstig gewond.

Rond kwart voor zeven werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding nabij het gemeentehuis van Midden-Delfland in Schipluiden. Meerdere politie-eenheden en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

Het slachtoffer, een man op leeftijd, kwam bij de aanrijding hard tegen de voorruit van de auto. Na de aanrijding kwam de man ook hard op de weg terecht en liep hierbij onder andere hoofdletsel op.

Na onderzoek door het ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het HMC Westeinde ziekenhuis in Den Haag.

De Forensische Opsporing Verkeer heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Hierdoor was de Dorpsstraat vanaf de Rijksstraatweg in beide richtingen ter hoogte van de Tiendweg enige tijd zijn afgesloten. De auto is voor onderzoek overgebracht naar Bureau Voertuigen Onderzoek in Den Haag.

Foto’s: District8

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-