13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Voertuig rijdt zichzelf klem na dollemansrit door Maassluis; bestuurder gaat er rennend vandoor

- Advertentie-

De politie zoekt getuigen van een achtervolging in Maassluis op woensdagavond 3 augustus. De politie zoekt getuigen die de bestuurder hebben zien rennen in de omgeving van de Westlandseweg/ Uiverlaan in Maassluis.

Achtervolging
De achtervolging begon in Maasdijk (Westland). Aldaar negeerde een bestuurder het rode verkeerslicht, hierop gaven agenten hem een stopteken. De bestuurder wilde niet stoppen voor de agenten en ging er vandoor, met zeer gevaarlijk rijgedrag tot gevolg.

Tijdens de achtervolging reed de bestuurder Maassluis in, de bestuurder haalde gevaarlijke capriolen uit en ging onder andere spookrijden. Ter hoogte van De Vloot nabij Stichting Welzijn E25 in Maassluis heeft de bestuurder zichzelf klemgereden.

De bestuurder ging er rennend vandoor en stak de Westlandseweg over. Vanaf daar is de bestuurder ontkomen. Agenten hebben in de omgeving gezocht, maar de bestuurder helaas niet meer aangetroffen.Het voertuig van de bestuurder is in beslag genomen door de politie en de politie doet onderzoek naar de bestuurder.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die woensdagavond 3 augustus na 22.00 uur een man hebben zien rennen in de omgeving van de Westlandseweg/ Uiverlaan in Maassluis. Heb jij de man zien rennen? Alle tips zijn welkom bij de politie! Bel bij tips 0900-8844! Liever anoniem je informatie doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000!

Woon jij in de omgeving van de Westlandseweg, Uiverlaan, Schollevaarstraat of de Drijver? Je kan de politie helpen door (indien je die hebt) camerabeelden terug te kijken! Zie je toevallig op woensdagavond 3 augustus na 22.00 uur een man voorbij je camera rennen? Dan bekijkt de politie die beelden ook graag! Bel bij tips 0900-8844!

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-