Foto: Archief
Maassluis

Verkeersdrukte in Maassluis verwacht vanwege volledige afsluiting Beneluxtunnel

De Beneluxtunnel is dit weekeinde in beide richtingen afgesloten. Hoewel het geen aangegeven omleidingsroute is, is de verwachting dat er veel sluipverkeer door Maassluis zal rijden om gebruik te maken van het veer Maassluis-Rozenburg. Houd daarom rekening met extra drukte en vertragingen op de doorgaande wegen in de stad.

De verwachte drukte wordt ook veroorzaakt omdat er dit weekeinde maar met één pont gevaren kan worden. De tweede veerpont is in onderhoud.

Verkeersregelaars
De gemeente probeert het verkeer in de stad in goede banen te leiden en zet, in ieder geval op zaterdag 27 maart 2021, verkeersregelaars in op de kruising van de Joubertstraat met de Deltaweg en op het Havenplein. Onder meer om te zorgen dat bewoners van het Hoofd hun buurt kunnen verlaten.

Werkzaamheden
Rijkswaterstaat werkt van vrijdag 26 maart 2021 21.00 uur tot maandag 29 maart 2021 5.00 uur aan de Beneluxtunnel. De A4 tussen knooppunten Kethelplein en Benelux is dan in beide richtingen afgesloten. Tijdens deze afsluiting is ook de Ketheltunnel in de A4 richting Rotterdam dicht. Kijk voor meer informatie en de omleidingsroutes op de website van de Rijksoverheid.

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *