17.8 C
Maassluis
vrijdag, juni 21, 2024

Verdachten vluchten na ongeval in Hoek van Holland; politie zet pepperspray in

- Advertentie-

Een automobilist is afgelopen nacht op de Cordesstraat in Hoek van Holland van de weg geraakt en vervolgens gevlucht. De automobilist reed veel te hard en wilde bij de kruising rechtsaf. Hij botste op een midden geleider en kwam in het gras tot stilstand. Na het ongeval ging hij er direct vandoor.

De politie startte in de omgeving een zoektocht naar de verdachten. Er zouden meerdere mensen uit de auto zijn gesprongen. De auto zou van een vader zijn geweest. Eenmaal in de Tasmanstraat werd één van de verdachten aangetroffen. Deze bleek mogelijk onder invloed te zijn en werd agressief tijdens zijn aanhouding. Hij werd door de agenten met pepperspray bespoten om de situatie onder controle te krijgen.

Nadat de agenten de verdachte wilde afvoeren kwam zijn broer aangelopen. Nadat hij op de plaats van het ongeval al flink stampij had gemaakt begon hij ook hier weer vervelend te doen. Op een onbesuisd moment trok hij de deuren van de politieauto open waarop zijn broer alsnog geboeide probeerde uit de bus te komen. De agenten hadden er genoeg van en gingen over tot aanhouding. Ook hij werd agressief en moest met pepperspray onder controle worden gebracht.

Wie er heeft gereden is niet duidelijk. De auto mag weggehaald worden de familie.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-