9.7 C
Maassluis
zondag, maart 3, 2024

Verdachten van ruzie met wapens bij Station Maassluis-Centrum weer op vrije voeten

- Advertentie-

De drie aangehouden personen na de ruzie met (vuur)wapens bij station Maassluis-Centrum zijn sinds zondag weer op vrije voeten. Dat laat de woordvoerster van de politie desgevraagd weten.

De politie kreeg zaterdagavond een melding van een ruzie met vuurwapen(s) bij station Maassluis-Centrum. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en startte een zoektocht naar de daders. De politie had even later ongeveer vier tieners staande gehouden op de Piersonstraat in Maassluis.

Bij een 16-jarige Maassluizer en een 17-jarige Vlaardinger trof de politie (grote) messen aan waarna de twee werden aangehouden. Bij de andere twee werden geen strafbare dingen aangetroffen. De politie deed ook een doorzoeking in een woning aan de Piersonstraat waarbij een 51-jarige Maassluizer werd aangehouden. De politie kon geen bewijs vinden van een vuurwapen.

Besluit
Het besluit om de drie verdachten weer vrij te laten is niet gemaakt door de politie. Het Openbaar Ministerie (OM) maakt uiteindelijk het besluit of de verdachten vast blijven zitten of  worden heengezonden.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-