Maassluis

Verdachte poging doodslag Maassluis kneep keel dicht en gaf slachtoffer schoppen op het hoofd

De 40-jarige S. uit Maassluis wordt verdacht van poging doodslag op vrijdagavond 9 juli omstreeks 23.54 uur aan de Crabethstraat in Maassluis.

De verdachte zou de keel van een Turkse man hebben dichtgeknepen, zo blijkt uit stukken. Het slachtoffer kreeg hierdoor geen adem meer. Daarnaast zou de verdachte bij de vechtpartij het slachtoffer trappen en slagen op zijn hoofd hebben gegeven. Het slachtoffer raakte bewusteloos en zwaargewond.

Diverse politie-eenheden, ambulancezorg en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer werd gestabiliseerd door de hulpdiensten en met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

De politie kon ter plaatse direct de 40-jarige S. uit Maassluis aanhouden. Het voorarrest van de verdachte werd eerst verlengd met 14 dagen en later met 90 dagen. De verdachte was het niet met deze beslissing eens. De verdachte is inmiddels onder voorwaarden weer op vrije voeten.

Het verdachte en het slachtoffer kenden elkaar. De poging doodslag was het gevolg van een ruzie, dat liet het Openbaar Ministerie (OM) eerder weten aan 112Maasmedia.

De 40-jarige verdachte is vandaag voor de rechter verschenen.

 

 

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.