16.6 C
Maassluis
maandag, mei 20, 2024

Verdachte (28) van opzettelijk inrijden op voetganger in Maassluis weer op vrije voeten

- Advertentie-

De 28-jarige man uit Maassluis die verdacht wordt van het opzettelijk inrijden met een bestelauto op een voetganger aan de Heldringstraat in Maassluis, is weer op vrij voeten. Dat laat het Openbaar Ministerie weten aan 112Maasmedia.

De man blijft nog wel verdachte in deze zaak, maar mag het proces in vrijheid afwachten. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Poging tot doodslag
Vorige week vrijdag 7 april rond 16:55 uur vond het incident plaats. Naar aanleiding van een ruzie reed een bestelauto in op een man die daar over de stoep liep. De man werd geraakt en raakte gewond. Het busje knalde vervolgens tegen de gevel van fietsenwinkel Van Kortenhof in Maassluis. De gevel heeft flinke schade opgelopen.

De bestuurder van de bestelauto ging er vandoor. Medewerkers van de fietsenwinkel belden direct 112. Meerdere politiewagens, de brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek. Er werd een Plaats Delict (PD) gemaakt, hierdoor werd de Heldringstraat vanaf de Noorddijk tot de Elektraweg afgesloten voor verkeer.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-