17.6 C
Maassluis
maandag, mei 27, 2024

Veel schade na explosie bij geparkeerde auto in Vlaardingen; mogelijk conflict in relationele sfeer

- Advertentie-

Op maandagochtend 12 juni is een zwaar vernielde auto aangetroffen op de Karel de Grotelaan in Vlaardingen. De politie is een onderzoek gestart.

Het is iets na 07.30 uur als de politie een melding krijgt dat er een auto met fikse schade staat op de Karel de Grotelaan in Vlaardingen. Als de agenten aankomen treffen zij inderdaad de auto aan met behoorlijke schade. De forensische opsporing werd erbij gehaald om (sporen) onderzoek te doen.

Knal
Buurtbewoners hebben aangegeven rond 2.10 uur in de nacht van zondag 11 op maandag 12 juni een knal te hebben gehoord. Mogelijk is dat het moment geweest dat er iets tot ontploffing is gebracht in het voertuig. Wat de toedracht is voor de ontploffing wordt ook nog onderzocht, maar een conflict in relationele sfeer wordt niet uitgesloten.

Getuigen
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camera-, dashcam-, of bewakingsbeelden met zicht op de Karel de Grotelaan/Jacoba van Beierenstraat, kijk dan of u hier iets opvallends op ziet tussen 01.30 en 02.30 uur. Beelden of informatie voor de politie? Bel 0900-8844! Liever anoniem je melding doorgeven? Bel 0800-7000!

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-