7.1 C
Maassluis
vrijdag, april 19, 2024

Twee nieuwe aanhoudingen voor ontvoering van Maassluizer in parkeergarage

- Advertentie-

De politie heeft twee nieuwe aanhoudingen verrichting het onderzoek naar de ontvoering van een Maassluizer op maandag 18 december in Schiedam.

Lees ook: Maassluizer ontvoerd in parkeergarage in Schiedam, politie houdt 7 verdachten aan

Woensdag 24 januari werd een 30-jarige man uit Klaaswaal aangehouden. Hij is inmiddels heengezonden, maar blijft wel verdachte. Dinsdag 30 januari werd een 31-jarige Schiedammer gearresteerd. Hij is voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit nog wel vast. Van de zeven eerder aangehouden verdachten zitten er nog vijf vast.

Ontvoering

Maandag 18 december rond 17.30 uur werd een man uit Maassluis ontvoerd vanuit een parkeergarage in Schiedam. Er werd direct een onderzoek gestart. Diezelfde avond werd een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in Tilburg. De volgende dag werden in Amsterdam nog zes mannen aangehouden.

Het gaat om een 24-jarige Tilburger, twee Rotterdammers van 29 en 30 jaar, een 32-jarige man uit Aalsmeer en twee mannen (23 en 30 jaar) zonder vaste woon- of verblijfplaats. Pas die woensdagavond, twee dagen na de ontvoering, werd het slachtoffer door handhavers aangetroffen in de gemeente Haarlemmermeer. Hij is toen door artsen gecontroleerd en maakt het naar omstandigheden redelijk goed.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-