Maassluis

Twee fietsen gestolen bij metrostations Steendijkpolder en Maassluis-West

Dinsdagmiddag 5 oktober zijn er twee fietsen gestolen in Maassluis. De diefstallen zijn gepleegd bij metrostations Steendijkpolder en Maassluis-West.

In de middag ontving de politie een melding van een heterdaad fietsendiefstal bij station Steendijkpolder in Maassluis. Een omstander zag iemand een fiets stelen en wegfietsen richting Hoek van Holland. Later is die persoon aangetroffen door de politie, echter zonder fiets.

De politie vermoed nu dat hij de fiets ergens gedumpt heeft in de bosjes. Agenten hebben gezocht, maar helaas geen fiets aangetroffen. Het gaat om een fiets met rode zijtassen,

In de middag is ook een gloednieuwe fiets gestolen bij metrostation Maassluis-West. Het gaat om een Giant TRIPLE X 1 GTS XL met het framenummer K2GK58802.

Ziet u één van de fietsen ergens staan? Bel de politie via 0900-8844.

UDPATE:
De fiets die vanmiddag werd gestolen bij station Steendijkpolder in Maassluis is inmiddels aangetroffen. De fiets staat voor onderzoek op bureau Marconiplein (Rotterdam-Delfshaven). Het gaat om een Stella Vizenca met rode zijtassen. Is dit uw fiets? Bel de politie via 0900-8844.

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *