13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Twee boten gestolen uit het water op twee verschillende locaties in Maassluis

- Advertentie-

In Maassluis zijn twee boten gestolen uit het water. Een boot werd gestolen bij een aanlegsteiger aan de Boonervliet in Maassluis. De tweede boot werd gestolen aan de Groen van Prinstererkade in Maassluis. Beide boten lagen goed op slot, maar zijn alsnog gestolen.

De boot aan de Boonervliet in Maassluis werd vorige week zaterdagnacht gestolen, zo meldt de eigenaresse van de boot. De tweede boot werd vermoedelijk in de nacht van afgelopen donderdag op vrijdag gestolen aan de Groen van Prinstererkade in Maassluis.

De boot aan de Boonervliet in Maassluis was van een minderjarige jongen die lang voor de boot heeft moeten sparen en de boot nog maar enkele dagen had. Voor de jongen is inmiddels door een inzamelingsactie opgestart, zodat hij een nieuwe boot kan kopen. Er is inmiddels al 2000 euro opgehaald. De actie is hier te vinden: Inzamelingsactie gestolen boot Maassluis.

De politie is van beide diefstallen op de hoogte gebracht. Beschik je over informatie of camerabeelden van een diefstal? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Is jouw boot ook gestolen? Doe altijd aangifte bij de politie! Mensen laten uitkijken naar jouw vaartuig? Neem contact op met 112Maasmedia via redactie@112maasmedia.nl of de tip-lijn: 06-33195779.

Foto’s van de twee gestolen boten:

De boot die is gestolen aan de Boonervliet in Maassluis:

De boot die is gestolen vanaf de Groen van Prinstererkade in Maassluis:

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-