17.2 C
Maassluis
dinsdag, juli 16, 2024

Twee aanhoudingen bij politie-inval in Maassluis nadat getuige mogelijk vuurwapen ziet

- Advertentie-

De politie heeft zaterdagmiddag rond 16:50 uur bij een inval in een woning op de Stationsstraat in Maassluis twee verdachten aangehouden. Een getuige zag mogelijk een vuurwapen bij een auto. De verdachte liep de woning in, waarna de politie een inval deed. In de woning werd mogelijk drugs aangetroffen.

De politie ontving een melding van een getuige die een vuurwapen zag bij een auto. De verdachte die bij de auto stond, liep weg en ging een woning in de Stationsstraat binnen. Agenten in kogelwerende vesten hebben de woning omsingeld, waarna de politie en inval in de woning deed.

In de woning werden twee verdachten aangehouden. Ook werden mogelijk verdovende middelen aangetroffen. “Onderzoek moet uitwijzen of het daadwerkelijk drugs is en zo ja, welke drugs”, vertelt de politiewoordvoerster. Er is nog geen vuurwapen aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

In een woning zo’n 30 meter verderop trof de politie in februari dit jaar ook al drugs aan. In die woning, gelegen aan de Van Speykstraat, werden ook vuurwapens en tienduizenden euro’s contant geld aangetroffen. De bewoner van die woning werd vorige maand veroordeeld tot 3,5 jaar cel.

Foto’s bij het onderzoek na de inval:

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-