16.3 C
Maassluis
donderdag, juli 25, 2024

Telefoon aangetroffen in het water tijdens zoekactie na verdachte situatie in Maasland

- Advertentie-

De brandweer heeft woensdagavond 1 februari op verzoek van de politie een sloot doorzocht aan de Slot de Houvelaan in Maasland. Bij de zoekactie werd een telefoon aangetroffen.

Een automobilist reed met hoge snelheid bijna twee personen aan. Deze twee personen keken vervolgens waar de automobilist heen reed. De automobilist stopte op de Slot de Houvelaan en gooide daar iets in de sloot. Vervolgens reed de automobilist met hoge snelheid en gevaarlijke capriolen weg, over de Kon. Julianaweg richting Maassluis.

De politie werd gebeld en kwam ter plaatse. Aangezien agenten graag wilde weten wat er in het water was gegooid, werd het duikteam van brandweer Delft opgeroepen. Een brandweerduiker is te water gegaan en heeft een deel van het water doorzocht.

Na ongeveer een half uur zoeken werd in het water een telefoon aangetroffen. De telefoon werkte nog. De duiker heeft de telefoon uit het water gehaald. De telefoon is overgedragen aan de politie. De politie onderzoekt of de telefoon van diefstal afkomstig is.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-