11.6 C
Maassluis
zaterdag, maart 2, 2024

Steekpartij Maasdijk in Maassluis: slachtoffer werd klemgereden en in zijn hoofd gestoken

- Advertentie-

Een 54-jarige man uit Maassluis werd woensdagmiddag rond 16.30 klemgereden op de Maasdijk in Maassluis en door een bestuurder van een kleine rode Renault in zijn voorhoofd gestoken. Hij liep daarbij een behoorlijke hoofdwond op en is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De verdachte is weggereden, de politie is naar hem op zoek.

Het slachtoffer reed naar Maassluis in de richting van de Schendeldijk, toen hem opviel dat de verdachte bestuurder agressief rijgedrag vertoonde. Hij hield hem in de gaten, maar bij bij de kruising ter hoogte van de Coldenhovelaan werd hij zelf door de bestuurder tot stoppen gedwongen. De verdachte trok vervolgens zijn deur open en stak hem direct met een mes in zijn hoofd. Zijn oog werd daarbij ternauwernood gemist.

Lees ook: Verkeersruzie loopt uit in steekpartij aan Maasdijk in Maassluis

Een getuige kwam direct poolshoogte nemen, waarna de verdachte er vandoor ging in een klein sportmodel Renault, rood, met zwarte velgen en een zwarte krullerige bestickering op de zijkant. De politie op zoek naar deze auto en zijn bestuurder, laat het de politie weten als u informatie hebt die daarbij kan helpen! Dat kan via 0900-8844. Of anoniem via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-