5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

Slachtoffer (42) van geweldsincident Fenacoliuslaan in Maassluis in ziekenhuis overleden

- Advertentie-

Het slachtoffer van een geweldsincident aan de Fenacoliuslaan in Maassluis is overleden, het gaat om een 42-jarige man uit Maassluis. Er is vooralsnog niemand aangehouden, de politie is een groot onderzoek gestart.

Rond 02.30 uur kreeg de politie de melding op de Fenacoliuslaan in Maassluis binnen, waar een steekpartij zou hebben plaatsgevonden. Uit onderzoek blijkt dat er geen sprake is geweest van een steekpartij. Wel was sprake van een geweldsincident tussen twee personen, onder wie het slachtoffer. Mogelijk was sprake van een vechtpartij.

Het slachtoffer raakte zwaargewond en is op straat gereanimeerd en is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij in de loop van de nacht overleed. De verdachte was bij aankomst van de agenten al gevlucht, de politie doet onderzoek naar hem.

Getuigen en beelden welkom
Het is nog niet duidelijk was er precies op de Fenacoliuslaan is voorgevallen en wat de toedracht is geweest. De politie is een buurtonderzoek gestart en ook de Forensische Opsporing is aan het werk.

De politie doet met klem een beroep op getuigen. Ook beelden van voor, tijdens en na het incident zijn bijzonder welkom. Wie de politie kan helpen in het onderzoek wordt gevraagd te bellen om die informatie te geven en/of beelden te delen. Dat kan via 0900-8844 en anoniem via 0800-7000.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-