5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

Sieraden en geld gestolen na babbeltruc in seniorenflat Richard Hollaan in Maassluis

- Advertentie-

Bij een babbeltruc aan de Richard Hollaan in Maassluis zijn dinsdagmiddag 29 augustus sieraden en contant geld gestolen. De politie is van de diefstal op de hoogte gebracht.

Rond half 3 in de middag werd er in de seniorenflat bij een persoon op leeftijd aangebeld, met de mededeling dat er lekkage zou zijn bij de bovenburen. De twee mannen vertelden dat zij in de woning een controle moesten verrichten. Hierop werden de mannen binnengelaten. Nadat de mannen wegwaren, bleken er sieraden met emotionele waarde en geld te zijn weggenomen. De politie is van de diefstal op de hoogte gebracht.

De eerste man is getint, fors postuur, zo’n 1,85 meter, tussen de 40-45 jaar oud, kort zwart krullend haar, zwarte jeans en zwart shirt met lange mouwen. De tweede man is blank, tenger postuur, tussen 25-30 jaar oud, kort krullend haar, donkere kleding en een stoppelbaardje.

Heeft u informatie dat de politie kan helpen bij het onderzoek? Bel 0900-8844. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000!

 

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-