17.6 C
Maassluis
maandag, mei 27, 2024

Scooterrijder gooit volle krat bier voor politiemotor tijdens achtervolging door Den Hoorn

- Advertentie-

De politie zoekt getuigen van een achtervolging van een scooterrijder in Den Hoorn. Bij de achtervolging kreeg een motoragent een volle krat bier voor zijn wielen gegooid.

Zaterdagavond 15 oktober rond 21.50 uur zag de motoragent een scooterrijder nabij de De Bolle Kickertbrug aan de Hoornseweg in Den Hoorn, de motoragent wilde deze scooterrijder controleren. De bestuurder ging er snel vandoor op zijn scooter. De scooterrijder verborg zijn kenteken, dit deed hij vermoedelijk door een klapmechanisme wat hij met zijn voet omhoog deed.

Het werd een achtervolging, tijdens de achtervolging gooide de scooterrijder een volle krat bier voor de wielen van de politiemotor. De motoragent raakte gelukkig niet gewond, maar het had heel anders kunnen aflopen. Vervolgens reed de scooter met een snelheid van ongeveer 50 km/u door meerdere brandgangen om te ontkomen.

De achtervolging ging was tussen de Koningin Julianaplein en de Prinses Marijkelaan in Den Hoorn. De scooterrijder is helaas ontkomen. De politie komt graag in contact met mensen die camerabeelden hebben van het incident, het liefst beelden waarop het kenteken van de scooter te zien is.

De achtervolging was ongeveer tussen 21.50 uur en 22.05 uur in Den Hoorn. Beschik jij over camerabeelden van de achtervolging? Bel 0900-8844 en vraag om bureau Westland!

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-