Vlaardingen

Schennispleger actief in de Broekpolder in Vlaardingen

In het Broekpoldergebied in Vlaardingen is een schennispleger actief. De politie heeft de afgelopen periode meerdere meldingen ontvangen over de schennispleger.

”Wij begrijpen dat dit grote impact heeft op mensen die hiermee geconfronteerd worden”, aldus de politie. Wat is schennispleging nu eigenlijk? Een schennispleger is iemand die een handeling verricht die in strijd is met de zgn. openbare zeden of waarbij de openbare zedelijkheid wordt geschonden, zoals bijvoorbeeld het tonen van een geslachtsdeel in het openbaar of het masturberen in het openbaar: schennispleging is een (zeden)misdrijf en is opgenomen in het Wetboek van Strafrecht.

De politie doet een oproep aan mensen om 112 te bellen bij het zien van de schennispleger. Denk hierbij aan uw eigen veiligheid en maak als dat mogelijk is beeldmateriaal voor de politie. Probeer de persoon in kwestie in beeld te houden totdat de politie ter plaatse is.

Mocht u informatie hebben over deze schennispleger of heeft u toevallig al beeldmateriaal van deze schennispleger? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

 

Lees ook:

More in:Vlaardingen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *