Maassluis

Schadekosten van reeks vuurwerkexplosies in Maassluis lopen op richting de 30.000,- euro

De schadekosten van de reeks vuurwerkexplosies in Maassluis zijn hoog. Woningcorporatie Maasdelta laat weten aan 112Maasmedia dat er sprake is van schade tussen de 25.000 á 30.000 euro.

Dit is de schade die is binnengekomen bij woningcorporatie Maasdelta. De kosten van de inzet van de hulpdiensten is hier niet bij meegerekend.

Lees ook: Burgemeester Haan over reeks vuurwerkexplosies in Maassluis: ‘Het zijn vuurwerkbommen die opzettelijk geplaatst worden’

Maasdelta heeft contact met de verzekering om de schade te dekken. ‘Wij of de verzekering zullen zeker proberen om de schade te gaan verhalen op de dader(s)’, aldus woningcorporatie Maasdelta aan 112Maasmedia. De politie is nog druk bezig met het vinden van de dader(s).

‘De reparaties zijn nog in gang, hiervoor worden nog offertes gemaakt. Alle schade tot nu toe, dan schatten wij de schade tussen de 25.000 en 30.000 euro’, aldus woningcorporatie Maasdelta.

Onderzoek
De politie doet nog volop onderzoek naar de reeks vernielingen. De vuurwerkexplosies vonden plaats in de portieken aan de Jasmijnstraat, Mimosastraat, Lavendelstraat (2x) en Jozef Israëlslaan.

De politie heeft buurtonderzoeken gedaan en heeft camerabeelden in bezit. De politie leest de camerabeelden uit om te kijken of er bewijs tussen zit was kan leiden naar de dader(s).

Tips voor de politie? Bel 0900-8844. Liever anoniem je tip doorgeven? Bel 0800-7000.

 

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *