13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Ruzie tussen twee mannen in café in Maassluis loopt uit in mishandeling: glas kapotgeslagen op hoofd

- Advertentie-

Een ruzie tussen twee mannen in Café de Bierelier aan de Fenacoliuslaan in Maassluis is vrijdagavond 14 oktober uitgelopen in een mishandeling. Politie en ambulancezorg moesten ter plaatse komen.

Even voor 19.00 uur ontvangt de meldkamer een melding van een mishandeling waarbij twee mannen gewond zijn geraakt. Ter plaatse bleek een man een flinke hoofdwond te hebben, een deel van zijn hoofd en shirt zaten onder het bloed. Op het hoofd van deze man zou een glas kapot zijn geslagen. De andere man had ook lichte verwondingen.

Volgens de woordvoerder van de politie ging er aan de mishandeling een ruzie vooraf. De andere man raakte ook lichtgewond. ”Beide mannen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel”, vertelt de politie aan 112Maasmedia. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Er is (nog) niemand aangehouden.

Nadat de man met de hoofdwond was gecontroleerd in de ambulance, werd hij door de politie naar huis gestuurd. De man dacht hier anders over, hij vond het nodig om op straat verbaal tekeer te gaan tegen een agente. De man bleek boos te zijn dat de tegenpartij niet werd aangehouden. Nadat de man uitleg kreeg waarom er niemand is aangehouden, ging hij uiteindelijk lopen. Op een steenworp afstand begon de man weer vervelend te doen, agenten hebben een goed gesprek met de man gehad. Na dit gesprek is de man uiteindelijk huiswaarts gekeerd.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-