18 C
Maassluis
dinsdag, juli 16, 2024

Rotterdammer (30) opnieuw aangehouden voor ontvoering Maassluizer

- Advertentie-

De politie heeft afgelopen maandag een 30-jarige man uit Rotterdam opnieuw aangehouden voor de ontvoering van een Maassluizer op 18 december 2023 in de parkeergarage aan de Noorderweg in Schiedam. Voor deze ontvoering zijn al meerdere aanhoudingen geweest. Er zitten op dit moment zeven verdachten vast in afwachting van de behandeling van hun zaak door de rechtbank.

Maandag 18 december rond 17.30 uur werd een man uit Maassluis ontvoerd vanuit een parkeergarage in Schiedam. Er werd direct een onderzoek gestart. Diezelfde avond werd een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in Tilburg. De volgende dag werden in Amsterdam nog zes mannen aangehouden. Dat waren een 24-jarige Tilburger, twee Rotterdammers van 29 en 30 jaar, een 32-jarige man uit Aalsmeer en twee mannen (23 en 30 jaar) zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Pas woensdagavond, twee dagen na de ontvoering, werd het slachtoffer door handhavers aangetroffen in de gemeente Haarlemmermeer.  In de tijd dat de Maassluizer ontvoerd was, hebben de ontvoerders foto’s van de vastgebonden man naar zijn familie gestuurd, met een eis tot losgeld: vijf miljoen euro, óf een partij drugs. Het slachtoffer zegt geen idee te hebben wat hier achter zit. Hij is toen hij werd teruggevonden door artsen gecontroleerd en maakt het naar omstandigheden redelijk goed.

Er zitten op dit moment zeven verdachten vast in afwachting van de behandeling van hun zaak door de rechtbank.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-