21.8 C
Maassluis
dinsdag, mei 21, 2024

Politie zoekt getuigen van meerdere pogingen tot inbraak op klaarlichte dag in Maassluis

- Advertentie-

De politie is een onderzoek gestart naar meerdere pogingen tot woninginbraak op klaarlichte dag in Maassluis. Volgens cijfers van de politie zijn er tot 22 oktober al 8 (poging tot) woninginbraken gepleegd in Maassluis.

Vrijdag 21 oktober sloeg een inbreker drie keer toe op onder andere de Tuinstraat en de Damstraat in Maassluis. De poging tot inbraak in de Tuinstraat is gepleegd op vrijdag 21 oktober tussen 15:30 uur en 16:15 uur. De poging tot inbraak in de Damstraat, nabij de Pieter Schimstraat is gepleegd op vrijdag 21 oktober tussen 15:30 uur en 16:45 uur.

Lees ook: Buurman betrapt inbreker op klaarlichte dag bij achterzijde van woning Damstraat in Maassluis

De poging tot inbraken op vrijdag 21 oktober zijn vermoedelijk gepleegd door dezelfde verdachte. Onderzoek zal moeten uitwijzen of deze verdachte ook achter de 5 andere (poging tot) inbraken zit deze maand in Maassluis. Van de verdachte van de drie inbraken van afgelopen vrijdag is een signalement bekend:

  • Man
  • Oost-Europees uiterlijk
  • Ongeveer 40 jaar oud
  • Stoppelbaard
  • Lange blauwe parka (jas)
  • Blauwe spijkerbroek

Woont u in de omgeving van de Damstraat/ Tuinstraat in Maassluis en beschikt u over camerabeelden? Bekijk de camerabeelden van vrijdag 21 oktober of er op de bovenstaande tijdstippen een man te zien is die voldoet aan het bovenstaande signalement!

Heb je informatie voor de politie of camerabeelden waar iemand op te zien is die voldoet aan het signalement? Bel 0900-8844!

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-