Maassluis

Politie ziet geen link tussen twee berovingen eind 2020 in Maassluis

De politie ziet vooralsnog geen link tussen de twee berovingen aan het einde van 2020 in Maassluis.

Voor beide zaken zijn nog geen aanhoudingen verricht. ‘Er is geen direct vermoeden dat hier om dezelfde verdachten gaat’, aldus de Politie eenheid Rotterdam aan 112Maasmedia. Officieel staan de onderzoeken nog open.

Straatroven
Op 27 november reed een man op een scooter bij station Maassluis-West. Twee mannen bedreigden de man met een vuurwapen, de man werd van zijn scooter beroofd. De twee daders gingen er op zijn scooter vandoor.

Twee weken later, op 10 december 2020, werd er op de Koning Willem Alexander Boulevard, ter hoogte van station Maassluis-West, een jongen beroofd van zijn telefoon, Airpods en portemonnee. Hij werd bedreigd, als hij het niet zou afgeven dat hem iets aangedaan zou worden.

Bij beide berovingen kwam de politie direct ter plaatse. Zo werd er ook gezocht met honden en een helikopter naar de verdachten. Helaas kon er niemand worden aangehouden.

Tips
Heb jij nog informatie voor de politie over één van deze berovingen en heb je die nog niet gedeeld met de politie? Bel 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

 

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *