8.7 C
Maassluis
dinsdag, april 16, 2024

Politie uren bezig met zoekactie naar vermiste man Wipperskade in Maassluis

- Advertentie-

De politie is maandag 12 juli uren bezig geweest met het zoeken naar een vermiste man vanaf de Wipperskade bij Maasland/ Maassluis.

De fiets en spullen van de man (waaronder een ondergoed) werden afgelopen nacht aangetroffen langs het water aan de Wipperskade in Maasland. Duikers van de brandweer hebben het water doorzocht maar niets aangetroffen. De zoekactie werd verder gestaakt omdat het te donker was om te zoeken.

In de ochtend is de wijkagent van Maasland begonnen met zoeken. Hij vroeg hierbij de assistentie van de politiehelikopter. De politiehelikopter heeft lange tijd boven een eilandje aan de Wipperskade in Maassluis gevlogen. De helikopter zag een ‘bron’ op het eilandje. Deze ‘bron’ zou de man kunnen zijn.

Iemand van de Landelijke Eenheid is ter plaatse gekomen. Een 16-jarige jongen uit Maasland was toevallig aanwezig met een bootje. De jongen bracht de politieman naar de andere kant van het water zodat de agent kon zoeken op het eilandje. Het hoge gras en vele bosschages bemoeilijkten het zoeken naar de man.

De man is uiteindelijk niet aangetroffen op het eilandje. De politie doet verder onderzoek.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-