17.4 C
Maassluis
donderdag, juli 25, 2024

Politie toont geblurde beelden van verdachte die jongen (16) in zijn hals stak met mes in Vlaardingen

- Advertentie-

De politie heeft de geblurde beelden getoond van de verdachte die bij een steekpartij in de Sweelinckstraat in Vlaardingen een 16-jarige jongen met een mes in zijn hals stak. Het gezicht van de verdachte is geblurd (onherkenbaar gemaakt). Hij is vermoedelijk nog minderjarig en hij krijgt zo de kans zichzelf te melden bij de politie.

Op maandag 3 april vond er een steekpartij plaats tussen twee jongens in de Sweelinckstraat in Vlaardingen. Volgens getuigen had het tweetal ruzie en vond er een vechtpartij plaats, waarna vermoedelijk gestoken werd door beide jongens.

Als de politie, na een melding van een steekpartij waarbij iemand gewond zou zijn geraakt, arriveert is er niemand te zien. Maar korte tijd later komt het bericht binnen dat een 16-jarige jongen zich met een steekwond in de hals in een ziekenhuis heeft gemeld. Hij moet direct worden geopereerd.

Er zijn beelden van de verdachte. Eerst in de Jacob van der Winstraat waar de verdachte samen met een andere man een ontmoeting heeft met het latere slachtoffer. Zijn stem is dan ook te horen.

Tips of informatie? Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000!

Bekijk hier de uitzending met de beelden van de verdachte in Bureau Rijnmond:

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-