17.1 C
Maassluis
dinsdag, mei 21, 2024

Politie stopt onderzoek naar 17-jarige jongen die uit het niets in elkaar werd geslagen op straat in Maassluis

- Advertentie-

Op 30 maart werd er een 17-jarige jongen in elkaar geslagen op de Bosuilstraat in Maassluis. De jongen liep met zijn vriendin over straat en werd uit het niets belaagd door jongens met bivakmutsen op. De politie startte een onderzoek, maar dat onderzoek heeft niets opgeleverd en is afgesloten wegens gebrek aan bewijs.

Item van de bovenstaande mishandeling nog niet gelezen? Klik dan HIER!

Camerabeelden
De politie vroeg na de mishandeling direct de camerabeelden op uit de omgeving. Deze zijn door rechercheurs bekeken, maar daar was geen verdachte op te zien.

Getuige
De geweldpleging vond plaats in bijzijn van de vriendin van de jongen, het meisje is daarom een getuige. Echter is de vriendin van de jongen pas na 1,5 maand na de mishandeling verhoord door de politie. De politie laat weten aan 112Maasmedia dat het verhoren van de getuige ‘even’ heeft geduurd omdat de recherche het druk heeft met andere onderzoeken.

De moeder van de in elkaar geslagen jongen laat aan 112Maasmedia weten dat ze weten wie de dader is. Het meisje heeft de naam van deze verdachte doorgegeven aan de politie. ‘De getuige heeft een suggestie gegeven van een persoon die mogelijk betrokken is geweest bij het incident, maar er was te weinig aanleiding om deze persoon bij het onderzoek te betrekken’, aldus de politie aan 112Maasmedia.

Er was te weinig aanleiding om deze persoon bij het onderzoek te betrekken

Onderzoek afgesloten
Omdat de camerabeelden en een getuigenverklaring niets opleverden, heeft de politie het onderzoek afgesloten wegens gebrek aan bewijs. Dit tot frustratie van het slachtoffer en zijn familie. ‘Zo kan degene die dit heeft gedaan gewoon zijn gang blijven gaan’, aldus de moeder van het slachtoffer aan 112Maasmedia.

Indien er nieuwe informatie binnenkomt over deze zaak, dan kan de politie het onderzoek heropenen. Heb je informatie voor de politie en heb je dat nog niet gedeeld? Bel 0900-8844!

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-