16.3 C
Maassluis
donderdag, juli 25, 2024

Politie start Team Grootschalige Opsporing na aantreffen overleden vrouw (30) in Vlaardingen: politie gaat uit van misdrijf

- Advertentie-

Gistermiddag is een 30-jarige vrouw uit Vlaardingen overleden aangetroffen in een woning aan de Pieter Karel Drossaartstraat. Twee mannen uit Vlaardingen zijn aangehouden. Hun rol wordt onderzocht. De politie is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart en gaat uit van een misdrijf. Een TGO bestaat uit een team van ongeveer 20 rechercheurs.

Een 40-jarige man en een 25-jarige man, beiden uit Vlaardingen, meldden zich woensdagmiddag rond 17.00 uur aan het politiebureau in Vlaardingen. Op basis van wat zij vertelden, zijn agenten naar de woning gegaan en troffen zij daar de vrouw overleden aan. De twee mannen zijn aangehouden en worden verhoord door de recherche. Hun rol wordt onderzocht.

Ondanks dat er twee aanhoudingen zijn verricht, is het nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. ”Het onderzoek is in volle gang en daarom kunnen we alle informatie en/of camerabeelden (denk ook aan dashcambeelden en videodeurbelbeelden) rondom deze zaak heel goed gebruiken. We zijn ook op zoek naar beelden van of informatie over de dagen voorafgaand aan 12 juli. Dus is u iets opgevallen in de afgelopen dagen of heeft u andere informatie, ook al is de informatie die u heeft voor uw gevoel nog zo weinig, neem dan contact op met ons”, aldus de politie in een persbericht.

Deel uw informatie
U kunt uw tip doorgeven door te bellen naar 0900-8844. Anoniem uw tip doorgeven kan natuurlijk ook, dat kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt met informatie ook terecht bij het Team Criminele Inlichtingen. Het team TCI van de politie is getraind in het vertrouwelijk en in het geheim inwinnen van informatie van tipgevers die beschermd moeten worden. U kunt uw informatie veilig en afgeschermd bij hen kwijt via 088 – 661 77 34.

Relatie
Volgens een bron zou de aangetroffen overleden vrouw niet de bewoonster zijn van de woning waar zij is aangetroffen. De vrouw zou verderop in de straat hebben gewoond. De woning waar de vrouw is aangetroffen is van haar 40-jarige vriend, meldt een bron aan 112Maasmedia. Die 40-jarige vriend is aangehouden. Ook een 25-jarige man is aangehouden. Wat de relatie is tussen hem en de overleden vrouw is niet bekend.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-