8.7 C
Maassluis
dinsdag, april 16, 2024

Politie pakt masturberende man (37) op die vrouwen lastigvalt op het strand in Hoek van Holland

- Advertentie-

De politie heeft zaterdag 24 juni een 37-jarige man uit Vlaardingen opgepakt die zichtbaar masturbeerde en daarbij vrouwen lastigviel op het strand van Hoek van Holland. De man zou naast meerdere (jonge) vrouwen hebben gezeten en zich daar ongewenst hebben afgetrokken.

Volgens een getuige zou de man zich hebben verplaatst van de ene vrouw naar de andere vrouw en daarbij zichzelf hebben afgetrokken. De man is onder andere bij twee jonge meiden gaan zitten, half op hun handdoek, waarna hij zichzelf ging masturberen. Vervolgens stond de man op en liep hij naar andere mensen toe.  

De politie werd gebeld, maar kon door drukte met andere meldingen niet direct komen. Volgens het AD duurde het zo’n 2 uur voordat de man werd aangehouden. De politie laat weten aan 112Maasmedia dat de aangehouden man een 37-jarige man uit Vlaardingen betreft. Vrouwen die zijn lastiggevallen hebben verklaringen afgelegd bij de politie. De man is zaterdagavond weer vrijgelaten, zo laat een politiewoordvoerster weten aan 112Maasmedia.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-