17.6 C
Maassluis
maandag, mei 27, 2024

Politie onderzoekt onbekende man die kind vraagt met hem mee te gaan in Maassluis

- Advertentie-

De politie is een onderzoek gestart naar een onbekende man die een kind heeft gevraagd in zijn auto te stappen aan de Onderling in Maassluis. Gelukkig weigerde het kind dat aanbod en stapte hij op zijn fiets om snel weg te komen.

Het voorval vond plaats rond 12.30 uur, toen het kind op de schommel zat. De politiewoordvoerder wil niet ingaan op de exacte leeftijd van het kind, wel kan de politie zeggen dat hij jonger is dan 10 jaar. De onbekende man benaderde het kind en stelde voor om samen naar de snoepwinkel te gaan en vroeg hem om in zijn auto te stappen. Het kind reageerde met een duidelijk ‘nee’, stapte op zijn fiets en fietste snel weg. De man stapte in zijn auto en vertrok ook.

Nadat het kind veilig thuis was gekomen, werd de politie op de hoogte gebracht van het incident. Agenten hebben de man niet meer aangetroffen, maar het onderzoek wordt voortgezet. De man wordt omschreven als een getinte man van ongeveer 35 jaar oud, gekleed in het zwart, en hij reed in een zwarte Volkswagen Polo.

Het voorval heeft de aandacht getrokken op buurt-WhatsApp-groepen en sociale media, waar verschillende berichten over het incident worden gedeeld. De politie heeft laten weten dat er geen andere vergelijkbare meldingen zijn binnengekomen in Maassluis.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-