Vlaardingen

Vrouw fietst over straat in Vlaardingen en wordt neergestoken: politie doet volop onderzoek

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 april is een 21-jarige vrouw uit Vlaardingen neergestoken. Zij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het onderzoek van de politie is volop bezig.

Het was rond 23.51 uur toen de politie een melding binnen kreeg dat er op de Werf van Pronk in Vlaardingen een vrouw gewond was geraakt door een steekpartij. Politie, ambulancezorg en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse. Het mes zat nog in de rug van de vrouw.

Het 21-jarige slachtoffer is direct naar het ziekenhuis vervoerd om behandeld te worden aan haar verwondingen. Op dit moment verblijft zij daar nog.

Fiets
Agenten zijn gisteravond gestart met het onderzoek en dat zal vandaag verder gaan. Er wordt buurtonderzoek gedaan en met getuigen gesproken. Het onderzoeksteam ontvangt ook graag camerabeelden van gisteravond.

Het slachtoffer vertrok op de fiets bij de hockeyclub in Schiedam en is vervolgens de Kethelweg afgereden, richting de Emaus waarna zij de Kortedijk op is gegaan. Op de kruising met de Werf van Pronk heeft de steekpartij vervolgens plaatsgevonden. Mensen die langs deze route wonen en een videodeur hebben, of hun auto met dashcam daar hadden staan toen zij werd neergestoken, kunnen het onderzoek verder helpen door deze beelden met het onderzoeksteam van de politie te delen.

Heb jij informatie voor de politie? Bel 0900-8844! Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel 0800-7000!

Lees ook:

More in:Vlaardingen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *