Vlaardingen

Politie deelt camerabeelden van persoon die jonge vrouw neerstak in Vlaardingen

In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 april is onder meer aandacht voor een steekincident in Vlaardingen. Hierbij werd een jonge vrouw op de fiets neergestoken.

Het 21-jarige slachtoffer is afgelopen zaterdag 16 april onderweg naar haar vriend. Ze komt van een hockeyfeest en heeft met hem afgesproken bij een café aan de Hoogstraat in Vlaardingen. Rond 23.50 wordt zij vanuit het niets neergestoken door een onbekende man. Het gebeurt terwijl zij nog aan het fietsen is. De man fietst haar eerst voorbij en keert vervolgens om. Dan steekt hij haar in haar rug.

Het slachtoffer denkt eerst dat zij een harde klap in haar rug heeft gekregen. Als blijkt dat het om een steekwond gaat, wordt er direct 112 gebeld en later wordt zij meteen naar het ziekenhuis overgebracht. Inmiddels gaat het goed met haar. Toch is de impact van het steekincident groot. Ze is zelf erg geschrokken, net als iedereen om haar heen en de hockeyclub waar ze vandaan kwam. Daarom heeft het Openbaar Ministerie besloten om vandaag beelden van de verdachte vrij te geven. Deze beelden zijn te zien in Opsporing Verzocht, in de hoop om de dader snel te vinden. Informatie gaat verder onder de foto.

Richting Blokmakersplaats
De jonge vrouw is gelukkig buiten levensgevaar. Haar belager moet zo snel mogelijk van straat. Na het steken fietste de verdachte met flinke snelheid via de Groen van Prinstererstraat in de richting van de Van der Driftstraat. Volgens het slachtoffer is hij niet langer dan 1.70 meter en hij droeg die nacht donkerkleurige kleding.

Donderdag is rond 14.15 uur de herhaling van het programma te zien, eveneens op NPO1. Terugkijken kan via NPO Start. Bewegende camerabeelden:

Deel uw informatie

  • Wie heeft een idee wie de dader kan zijn?
  • Wie beschikt over camerabeelden van die nacht van 16 op 17 april 2022 uit de omgeving van de Kortedijk daar in Vlaardingen?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34

Lees ook:

More in:Vlaardingen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *