Maassluis

Poging diefstal van hond tijdens uitlaten Frans Halslaan in Maassluis

Dinsdag 16 november heeft er een poging diefstal van een hond plaatsgevonden op de Frans Halslaan in Maassluis. Tijdens het uitlaten probeerde een man de hond van een vrouw mee te nemen.

Tijdens het uitlaten kwam er een man in een witte Mercedes Vito busje, de man stapte uit en ging voor de vrouw staan. Toen de vrouw vroeg wat er was, probeerde de man de hond (een Franse Buldogg) van de vrouw mee te nemen.

De andere hond van de vrouw, waar de man geen interesse in had, begon hard te blaffen. ‘De man had hierdoor geen kans en hij ging hierop terug zijn bus in’, aldus de vrouw. De man heeft de vrouw met de honden nog even achtervolgd. Daarna is de man weggereden.

Signalement:
Blank, zwart haar en ongeveer 1,80 meter. Reed in een witte Mercedes bus. Droeg een mondkapje. Sprak gebrekkig Nederlands en klonk als een Bulgaar.

De politie is op de hoogte gebracht van het voorval. Probeert iemand uw hond te stelen? Bel 112! Informatie over de poging diefstal? Bel 0900-8844.
Soortgelijke gevallen meegemaakt? Tip ons via Facebook, Twitter of Instagram. Of stuur ons een bericht via WhatsApp. Mailen mag uiteraard ook naar redactie@112Maasmedia.nl .

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.