7.8 C
Maassluis
vrijdag, april 19, 2024

Personeel bedreigd met mes bij overval op Albert Heijn in Maassluis-Oost

- Advertentie-

Bij een overval op de Albert Heijn aan de Mesdaglaan in Maassluis is donderdagavond het personeel bedreigd met een mes. De twee overvallers gingen er met geld vandoor.

Een jongen en een meisje, beiden 17 jaar oud geschat, kwamen rond 19.15 uur de winkel binnen. Bij de servicebalie eisten zij geld en werd het personeel bedreigd. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de overvallers daarbij een mes hebben getoond.

Met de buit gingen de overvallers er vandoor. Er werd in de winkel al snel naar alarmnummer 112 gebeld. De politie heeft in de omgeving met meerdere wagens naar de overvallers gezocht, maar niemand meer aangetroffen. De recherche doet verder onderzoek.

Een overvaller is een lichtgetinte jongen van ongeveer 17 jaar oud. Hij droeg een zwarte jas en een zwarte muts en hij heeft een slank postuur. Hij was in het gezelschap van een meisje, ook haar leeftijd wordt door getuigen op 17 jaar oud geschat. Zij is blank, donker haar, zwarte muts, zwarte jas met capuchon en heeft een slank postuur.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-