16.3 C
Maassluis
donderdag, juli 25, 2024

Overlastgevende man bedreigt mensen met de dood en zorgt voor meerdere meldingen in Maassluis

- Advertentie-

Een overlastgevende man heeft zaterdag 19 augustus voor meerdere meldingen gezorgd in Maassluis. De man bedreigde mensen en schreeuwde over straat.

In de ochtend stond de man bij de Mesdaglaan ter hoogte van de Albert Heijn in Maassluis. Daar schreeuwde de man over straat en bedreigde hij mensen met de dood. Ook spuugde de man richting mensen. Bij de Laan 1940-1945 in Maassluis liet de man ongewenst zijn billen zien aan voorbijgangers, waaronder kinderen. Hierop hebben meerdere mensen de politie gebeld, die ter plaats is gekomen.

Agenten hebben de man staande gehouden en met de betrokkenen gesproken. Minimaal een persoon die bedreigd is met de dood gaat daar aangifte van doen. Agenten hebben de gegevens van de overlastgevende man genoteerd en na een goed gesprek kon de man zijn weg vervolgen. Al verliep dat niet geheel soepel, met enige dwang is de overlastgevende man weggegaan.

Agenten waren niet lang van de man af, begin van de middag kwam er een melding binnen dat er op de Sportlaan in Maassluis mensen lastiggevallen werden door een man die stond te schreeuwen op straat. De man schreeuwde onder meer ‘Allah’ en ‘laat mij met rust’, terwijl hij helemaal alleen op straat stond. Ook riep de man meerdere ongepaste dingen naar een vrouw die haar hond aan het uitlaten was.

Vlak voor aankomst van de politie liep de man schreeuwend het terrein op van voetbalvereniging VDL. Agenten hebben de man van het terrein gehaald en opnieuw het gesprek met hem aangegaan. Na enige tijd hebben agenten de man meegenomen, zodat hij niet direct opnieuw overlast veroorzaakt op straat.

De man zou bij de politie in een ander gebied bekend zijn met overlastgevend gedrag. Echter melden bronnen aan 112Maasmedia dat de man een woning toegewezen heeft gekregen in Maassluis.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-