22.6 C
Maassluis
zondag, juni 23, 2024

Over ons

112Maasmedia is een nieuwsplatform dat zich richt op het laatste nieuws uit Maassluis, Maasland en Maasdijk. Ons team van ervaren redacteuren en fotografen brengt al enkele jaren actueel nieuws naar buiten, met een focus op 112-nieuws, zoals ongevallen, branden, politie-inzetten en meer.

Sinds januari 2021 brengt 112Maasmedia inwoners nog beter en sneller op de hoogte van het laatste nieuws en actualiteiten.

Onze redactieleden en fotografen zetten zich dagelijks met veel passie en plezier in om het laatste nieuws uit de regio te brengen. We zijn trots op onze prestaties en blijven ons inzetten om onze lezers en volgers van kwalitatieve nieuwsberichten te voorzien.

Met meer dan 20.000 volgers op sociale media is 112Maasmedia een van de meest populaire nieuwsbronnen in de regio. Ons doel is om onze volgers dag en nacht te voorzien van het laatste nieuws. Onze berichtgeving op sociale media is daarom altijd actueel en betrouwbaar.

Op onze website bieden wij advertentieruimte aan. De inkomsten die wij hiermee genereren gebruiken wij voor het onderhouden van de website en voor nieuwe innovaties om ons nieuwsplatform te verbeteren.

Wij zijn actief in verschillende steden en dorpen, waaronder Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Rozenburg, Maasdijk en Midden-Delfland. Met ons brede bereik willen wij inwoners van deze gebieden voorzien van kwalitatieve nieuwsberichten en hen op de hoogte houden van wat er gebeurt in hun omgeving.

Kortom, 112Maasmedia is uw betrouwbare bron voor actueel nieuws uit de regio. We zijn trots op onze prestaties en zetten ons dagelijks in om onze lezers en volgers van kwalitatieve nieuwsberichten te voorzien.

Disclaimer                        Privacy policy