Maassluis

Opnieuw woninginbraak op klaarlichte dag aan G.A. Brederolaan in Maassluis

Op woensdag 26 mei tussen 11.45 uur en 14.45 uur is er ingebroken in een woning aan de G.A. Brederolaan in Maassluis. De politie is een onderzoek gestart.

Bij de inbraak is buit gemaakt. Mogelijk is deze buit in een bruine weekendtas gedaan en meegenomen. De Forensische Opsporing (FO) gaat bij de woning sporenonderzoek doen.

De politie is op zoek naar getuigen die één of meerdere personen hebben gezien die zich mogelijk verdacht gedroegen. Ook wil de politie weten of er in het tijdvak waarin de woninginbraak plaatsvond, verdachte voertuigen gezien zijn in de straat of omgeving. Bovendien is de politie op zoek naar camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek. Tips voor de politie? Bel 0900-8844. Liever anoniem informatie doorgeven? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of vul het online tipformulier in op MeldMisdaadAnoniem.nl.

Inbraken
Eerder deze maand werd er ook ingebroken op klaarlichte dag in Maassluis. Op maandag 17 mei tussen 10.30 uur en 11.45 uur aan de Willem de Zwijgerstraat en op zaterdag 8 mei tussen 14.00 en 15.00 uur aan de Nieuwe Kerkstraat. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

 

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *