Hoek van HollandMaassluis

Ontvoerde jongen (16) liep zelf het water in bij Het Scheur in Maassluis; 21-jarige Rotterdammer vast

De ontvoerde 16-jarige jongen die op dinsdagavond 21 september gewond werd aangetroffen in het water tussen Maassluis en Hoek van Holland blijkt zelf het water in te zijn gelopen. Dat laat de politie desgevraagd weten aan 112Maasmedia. Hij deed dit vermoedelijk om te vluchten voor de ontvoerder(s).

De minderjarige jongen werd dinsdagavond 21 september aan het begin van de avond ontvoerd in Breda. Bij de ontvoering werd een zwarte Volkswagen Golf gebruikt. Dit voertuig is aangetroffen bij de 21-jarige verdachte in Rotterdam. Er zijn nog geen andere aanhoudingen verricht. ‘Meer aanhoudingen sluiten we niet uit’, zo vertelt de woordvoerster van politie eenheid Zeeland-West-Brabant aan 112Maasmedia.

Ontvoering
Nadat de jongen rond 19.00 uur een supermarkt aan de Kesterenlaan in Breda heeft bezocht, stapt hij in een auto en wordt tegen zijn wil in meegenomen. De jongen verklaart dat hij ook op een industrieterrein in de buurt is geweest. Uit onderzoek is gebleken dat dit vermoedelijk de Nikkelstraat in Breda is geweest.

Rond 21.15 uur ontvangt de meldkamer in Rotterdam een melding dat er een gewonde jongen in het water bij de Waterweg tussen Maassluis en Hoek van Holland is aangetroffen. Dit blijkt om dezelfde jongen te gaan. De jongen was gewond en hij is meegenomen naar het ziekenhuis.

Waarom de jongen werd ontvoerd maakt nog deel uit van het politieonderzoek. Bij de aanhouding van de 21-jarige Rotterdammer heeft de politie het voertuig die is gebruikt bij de ontvoering aangetroffen.

Heeft u nog tips voor de politie over deze ontvoeringszaak? Bel 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

Lees ook:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *