17.6 C
Maassluis
maandag, mei 27, 2024

Omstanders belemmeren agenten tijdens aanhoudingen na vernieling in Maassluis

- Advertentie-

Vrijdagavond 1 juli zijn er meerdere aanhoudingen verricht na een incident op de Dr. Jan Schoutenlaan in Maassluis. Tegen 22.00 uur kwam er een melding binnen van een vernieling op de Dr. Jan Schoutenlaan in Maassluis. ‘Voor deze vernieling zijn aanhoudingen verricht’, vertelt de politie aan 112Maasmedia.

Terwijl agenten bezig zijn met de aanhoudingen, gaan twee dronken mannen zich met de aanhoudingen bemoeien. De agenten hebben de mannen meerdere keren gezegd dat zij door moeten lopen.

De mannen bleven zich met de aanhoudingen bemoeien. ‘We hebben de twee mannen hierop ook aangehouden, zij zijn aangehouden voor openbare dronkenschap’, vertelt de politie aan 112Maasmedia. Omdat er meerdere aanhoudingen waren en er wat oploop was op straat, kwamen er in totaal vier politiewagens ter plaatse. Ook een hondengeleider met een politiehond kwam ter plaatse.

‘De twee mannen die we hebben aangehouden voor openbare dronkenschap, zijn inmiddels heengezonden met een proces verbaal. De vernieling wordt verder onderzocht’, aldus de politie aan 112Maasmedia.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-