21.1 C
Maassluis
zondag, juni 23, 2024

Nog geen aanhouding verricht in onderzoek naar ‘horrorinbreker’ Drijver in Maassluis

- Advertentie-

De politie heeft in het onderzoek naar de ‘horrorinbreker’ aan de Drijver in Maassluis nog geen aanhouding verricht, dat laat de woordvoerder van politie Rotterdam weten aan 112Maasmedia.

Op zaterdagavond 19 december 2020 omstreeks 18.40 uur betrapte een toen 14-jarige jongen een inbreker in zijn woning. De jongen was alleen thuis, toen hij geluiden hoorde ging hij beneden kijken. Daar stond hij oog-in-oog met een inbreker met een scream-masker (horrormasker) op, ook had de inbreker een mes in zijn hand.

”Hij had een zwarte mes in zijn hand en hiermee kwam hij op de jongen af”’, zo vertelde de familie van de jongen na het incident aan 112Maasmedia. De inbreker sloeg uiteindelijk op de vlucht. De jongen kwam met de schrik vrij. ”Dit is zeer traumatiserend om mee te maken”, aldus de familie van de jongen aan 112Maasmedia.

De politie werd gebeld en kwam ter plaatse. Er werd een aangifte opgenomen waarop de recherche een onderzoek startte. Dit heeft vooralsnog niet geleid tot een aanhouding.

Heb jij nog informatie over deze zaak en heb jij dat nog niet gedeeld met de politie? Bel 0900-8844. Liever anoniem? Bel 0800-7000.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-