13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Nieuwe wegversmalling zorgt voor ongeval met gewonde Maassluiseweg in Maasland

- Advertentie-

De wegversmalling is nog maar net nieuw en heeft nu al voor een ongeval gezorgd op de Maassluiseweg in Maasland. Bij het ongeval raakte een jongen gewond.

Rond 19.00 uur vond de aanrijding plaats. Volgens een betrokkene schrok een automobiliste van de nieuwe wegversmalling, waarna er een ongeval plaats vond tussen de automobiliste en een brommerrijder. Meerdere automobilisten laten aan 112Maasmedia weten dat de nieuwe wegversmalling op sommige momenten pas laat te zien is in het donker.

De brommerrijder raakte gewond. Voor hem werd een ambulance gebeld. In Maassluis was een medische noodsituatie van een kind, hierdoor duurde het lang voordat er een ambulance ter plaatse kwam bij dit ongeval in Maasland. Ook de politie kwam ter plaatse. De jongen is nagekeken door het ambulancepersoneel.

Door de gemeente Midden-Delfland zijn de paaltjes geplaatst als wegversmalling. De wegversmalling zou voor een verkeersveiligheid moeten zorgen. Het college van B en W van de gemeente Midden-Delfland zei eerder dit jaar over de wegversmalling: “Deze maatregel zorgt voor een veiliger oversteek voor fietsers en zal een effect hebben op de snelheid van het verkeer”.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-