18.4 C
Maassluis
woensdag, juli 24, 2024

Nachtelijke zoekactie naar naakte man in bosgebied in Maassluis na vernieling op metrostation

- Advertentie-

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 augustus een zoekactie gehouden naar een naakte man die zich had verstopt in het Sterrenbos nabij natuurspeeltuin Avonturis in Maassluis. Na de zoekactie trof een persfotograaf van 112Maasmedia de naakte man aan. De man werd gezocht nadat hij een vernieling had gepleegd op metrostation Steendijkpolder.

Vernieling
Rond middernacht werden meerdere politiewagens met spoed gestuurd naar een vernieling door een naakte man op metrostation Steendijkpolder in Maassluis. Ter plaatse was de man er vandoor gegaan en op aanwijzing van een getuige bleek de man zich verstopt te hebben in het bosgebied bij het Sterrenbos en Avonturis in Maassluis.

Agenten hebben natuurspeeltuin Avonturis uitgekamd, hierbij is onder meer een politiehond ingezet voor het zoeken. Ook werd er gezocht in het naastgelegen Sterrenbos. Na ongeveer een uur zoeken was de man nog niet aangetroffen en besloten agenten de zoekactie af te breken.

Een persfotograaf van 112Maasmedia reed onderweg om beelden te maken op het metrostation voor de zekerheid nog eens bij het bosgebied, toen een poedelnaakte man plots op een bospaadje stond. Agenten, die inmiddels al in Vlaardingen reden, keerden met een flinke vaart terug naar Maassluis.

Verward
De naakte man kwam verward over en zei onder meer niet te weten waar hij was, daarnaast had de man het erg koud. In zijn arm zat vermoedelijk een taserpijltje. Hoe de man die in zijn arm heeft gekregen is nog onbekend, agenten hebben hem bij dit incident namelijk niet getaserd.

Agenten hebben de man meegenomen en hem kleergoed gegeven waar hij zichzelf mee kon bedekken. Later is er voor de man met spoed een ambulance ter plaatse gekomen. Het ambulancepersoneel heeft de man medische hulp gegeven.

De man is als verdachte aangemerkt voor de vernieling. De politie heeft de zaak verder in onderzoek. De man zou vrijdag al voor een incident hebben gezorgd in Hoek van Holland, toen had hij nog wel kleding aan.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-