16.3 C
Maassluis
donderdag, juli 25, 2024

Nachtelijke inbreker klimt over meerdere schuttingen en doorzoekt tuinen in Maassluis

- Advertentie-

Een inbreker heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag toegeslagen in meerdere tuinen van woningen in onder meer de Arie Krijgsmanstraat en de Tooroplaan in Maassluis.

Van de inbreker zijn meerdere camerabeelden. Op de beelden is te zien hoe hij voorzichtig door tuinen heen loopt en over verschillende schuttingen heen klimt. De inbreker heeft bij zijn tocht verschillende spullen gestolen, onder meer uit een schuur. Op die beelden is te zien hoe de inbreker kisten naar buiten tilt, dat probeert hij duidelijk zo zachtjes mogelijk te doen.

De inbreker heeft zich lang beziggehouden, op camerabeelden is te zien dat hij die nacht om 02.50 uur al door een tuin heen sluipt in de Arie Krijgsmanstraat. Op andere beelden is te zien dat hij om 03.48 uur nog steeds bezig is in de tuinen rondom de Arie Krijgsmanstraat, op die beelden klimt hij over schuttingen heen.

De inbreker is vermoedelijk een blanke man. Hij droeg witte schoenen, een groene broek, zwarte jas, grijze capuchon, zwarte gezichtsbedekking en zwarte handschoenen. Op camerabeelden is te zien dat de inbreker zowel op de Arie Krijgsmanstraat als de Tooroplaan heeft toegeslagen.

De politie is een onderzoek gestart naar de inbreker. Daarbij hebben agenten een buurtonderzoek gedaan en meerdere camerabeelden bekeken. Op een camerabeeld is ook te zien hoe de inbreker zonder gezichtsbedekking door de straat loopt. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

^Inbreker steelt kisten.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-